Apr 13

TV OPOJA

Pershendetje të nderuar Televizioni Opoja njoftonë shikuesit e sajë se tash më programin e saj e transmetonë në këtë vegezë zyrtare dhe per te leshuer tv opoja shpejtësia e programit është shumë me e forte se perpara rtmp://mobilestr.livestream.com/livestreamiphone/tvopojalive Ju lutemi … Continue reading