TV OPOJA

Pershendetje të nderuar
Televizioni Opoja njoftonë shikuesit e sajë se tash më programin e saj e transmetonë në këtë vegezë zyrtare dhe per te leshuer tv opoja shpejtësia e programit është shumë me e forte se perpara

rtmp://mobilestr.livestream.com/livestreamiphone/tvopojalive

Ju lutemi te vendoseni kete te riun në platformën e juaj.

Me respekt
Tv Opoja
www.opoja.tv
https://www.facebook.com/tvopoja
info@opoja.tvShare it!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

One thought on “TV OPOJA